Altındağ Belediyesi, 12. gençlik merkezini açtı

Altındağ Belediyesi, 12. gençlik merkezini açtı


ANKARA (A.A) - Altındağ Belediyesi, yazar ve şair Nuri Pakdilin adını verdiği 12. gençlik merkezini açtı.
     Altındağ Belediyesinin gerçekleştirdiği Feridun Çelik Mahallesi Nuri Pakdil Gençlik Merkezinin açılış törenine, AK Parti Ankara Milletvekili Ülker Güzel, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, yazar ve şair Nuri Pakdil ve çok sayıda vatandaş katıldı.
     Törende konuşan Ülker Güzel, böyle bir mahallede kültür merkezi açmanın bir millet için yapılacak en güzel hizmetlerden biri olduğunu söyledi.
     Bir milletin ayakta kalmasının en güzel şeklinin kültürüne, tarihine ve milli manevi değerlerine sahip olmasıdır diyen Güzel, annelerin çocukların yetişmesinde çok önemli bir rol oynadığını kaydetti.
     Gençlik merkezlerinin sadece çocukların değil, annelerin de bulunması gereken yerler olduğuna dikkati çeken Güzel, babaların da anneleri bu merkezlere gitmesi için desteklemesi gerektiğini dile getirdi.
     Veysel Tiryaki de 12. gençlik merkezini açtıklarını, yıl sonuna kadar bu sayının 19a çıkacağını bildirdi.
     Gençlik merkezlerini tesis olarak önemsediğini ifade eden Tiryaki, Buralara yazar ve şairlerin isimlerini vermeyi de çok önemsiyorum. Siz gençlere emek verin, mutlaka karşılığını alırsınız. Toprağa tohum ekerseniz toprak mutlaka karşılığını verir diye konuştu.
    
     Muhabir: Merve Yıldızalp
     Yayıncı: Ziver Büyüktaş
<< Önceki Haber Altındağ Belediyesi, 12. gençlik merkezini açtı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER