Alzheimer hastası Alman turist Pamukkalede kayboldu

Alzheimer hastası Alman turist Pamukkalede kayboldu -Denizli Özel İdaresi Genel Sekreteri Oklu: -Bir otelin önünden geçerken güvenlik kamerasınca kaydedilmiş, sağlığının yerinde olduğunu düşünüyoruz


DENİZLİ (A.A) - Denizlide Pamukkaleyi gezen alzheimer hastası turistin kaybolduğu bildirildi.
     Dün kardeşiyle Pamukkaleye gelen 75 yaşındaki Alman turist Werner Rudolf, antik havuz bölümünde dolaşırken kardeşi Steffen Rudolfa lavaboya gideceğini söyleyerek uzaklaştı. Daha sonra kardeşinden haber alamayan Steffen Rudolfun, kaldıkları otelin yetkililerine kardeşinin kaybolduğunu bildirmesi üzerine jandarma, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ile Ulusal Medikal Kurtarma Birliği ekipleri Pamukkaleye hareket etti.
     Bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarından, kayıp turistin Pamukkalenin kuzey kapısından çıktığını tespit eden jandarma, Karahayıt beldesindeki otel ve pansiyonların güvenlik kamerası kayıtlarını da inceledi.
     Turistin son olarak Develi köyü ile Akköy ilçesi arasındaki bölgede yürüdüğünün tespit edilmesi üzerine ekipler aramalarını bu bölge üzerinde yoğunlaştırdı.
     Olaya ilişkin gazetecilere açıklama yapan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu, Bir otelin önünden geçerken güvenlik kamerasınca kaydedilmiş, sağlığının yerinde olduğunu düşünüyoruz. Bütün arama kurtarma ekipleri, Werner Rudolfu sağ salim bulmak için seferber oldu dedi.
    
     Muhabir: Sebahatdin Zeyrek / Mustafa Dermencioğlu / Tolga Albay
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Alzheimer hastası Alman turist Pamukkalede kayboldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER