Amasyadaki trafik kazası

Amasyadaki trafik kazası -Giresundaki bir düğünden dönenleri taşıyan minibüsün trafik direğine çarpması sonucu meydana gelen kazada ölenlerin sayısı 4e yükseldi


AMASYA (A.A) - Amasyanın Taşova ilçesinde, Giresunun Şebinkarahisar ilçesindeki bir düğünden dönenleri taşıyan minibüsün trafik direğine çarpması sonucu meydana gelen kazada ölenlerin sayısı 4e yükseldi.
     Edinilen bilgiye göre, kazada yaralanan İbrahim Altay (59) ve Şerife Çelebi (49) tedavi altına alındıkları Amasya Sabuncuoğlu Şerefeddin Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti. Alkay ve Çelebinin cenazeleri yakınları tarafından hastaneden alınarak defnedilmek üzere Ankaraya götürüldü.
    
     - Olay -
    
     Giresunun Şebinkarahisar ilçesinde bir düğüne katılan ve Ankaraya dönen Hüseyin Çebi (52) idaresindeki 06 GRS 84 plakalı minibüs, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Amasyanın Taşova ilçesinde Ladik yol ayrımında trafik direğine çarpmış, kazada sürücü Çebi ile araçta bulunan Veysel Çelebi olay yerinde hayatını kaybetmişti.
     Araçta bulunan ve yaralanan Emine Albayrak, Melek Çoşar, Ayşe Çoşar, Yasemin Çelebi, Oğuz Akay, İbrahim Hızlıcan, Döndü Keskin, Nafiye Çoşar, Ali Çelebi, Ahmet Bilgin, Güler Bilgin, Fadime Altay, İbrahim Altay, Nurgül Çelebi, Şerife Çelebi, Erdem Çelebi ise yaralanmıştı.
    
     Muhabir: Cihan Okur / Dilek Sezen
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Amasyadaki trafik kazası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER