Amasya Belediye Başkanı Özdemir:

Amasya Belediye Başkanı Özdemir: -Hayvan barınağını daha modern bir hale getireceğiz


AMASYA (A.A) - Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, belediyeye ait hayvan barınağını daha modern bir hale getireceklerini söyledi.
     Özdemir, yaptığı açıklamada, Göllü bağları mevkinde bulunan Amasya Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi ve Hayvan Barınağında Ocak ayında tamamlanması planlanan yenilenme çalışması yapacaklarını belirtti.
     Barınakta belirledikleri bazı eksiklikleri gidererek daha hijyenik ve hayvanlar için daha yaşanabilir bir ortam sağlamayı hedeflediklerini kaydeden Özdemir, amaçlarının sahipsiz hastalıklı sokak hayvanlarını rehabilite ederek topluma zarar vermelerinin önüne geçmek olduğunu söyledi.
     Sokak hayvanlarının tedavilerinden sonra hayvan severler tarafından sahiplenebilindiğini hatırlatan Özdemir, Barınağımıza yönelik incelemelerimizde bazı eksikler belirledik. Bu eksikleri Ocak ayına kadar tamamlayacağız. Çalışmalarımız sonunda hayvan barınağını daha modern bir hale getireceğizdiye konuştu.
     Özdemir, barınakta hayvanların kuru ekmekle beslendiği yönündeki iddiaların doğru olmadığını, hayvanlar için 15. Piyade Eğitim Tugay Komutanlığından düzenli olarak yiyecek alındığını da sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Kürkçü
     Yayıncı:Mehmet Kumcağız
<< Önceki Haber Amasya Belediye Başkanı Özdemir: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER