Anadolu Ajansı 93 yaşında

Anadolu Ajansı 93 yaşında -Bingöl Valisi Güvençer ve Belediye Başkanı Atalay, kutlama mesajı yayınladı


BİNGÖL (A.A) - Bingöl Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Anadolu Ajansının kuruluşundan günümüze kadar Türkiye Cumhuriyetinin her aşamasına tanıklık eden doğru haberciliğin öncüsü olduğunu bildirdi.
     Vali Güvençer, AAnın 93. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, 6 Nisan 1920 yılında kurulan Anadolu Ajansının gündemin takip edilmesinde kendilerine yardımcı olduğunu ve her geçen gün kalitesini, verimliliğini geliştirdiğini, aynı zamanda kurumun doğru, tarafsızlık ve objektif habercilik anlayışı ile Türkiyenin sesini dünyaya başarıyla duyurduğunu belirtti.
     Yazılı ve görsel basında önemli bir yere sahip olan AAnın gazetecilik mesleğinin gelişmesine önemli katkı sunduğunu aktaran Güvençer, mesajında şunları kaydetti:
     Anadolu Ajansının 93. kuruluş yıl dönümünü kutlar, başarılarının devamını dilerim. Milletimizin doğru haber alması, ülkemizin ve özellikle ilimizin tanıtımı ve basınımızın gelişmesi konusunda vazgeçilmez değerde görev ifa etmekte olan Anadolu Ajansının kuruluş yıl dönümünü kutluyor, AAnın bu güne gelmesinde emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.
    
     -Belediye Başkanı Atalay-
    
     Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay da Türkiyenin en ücra köşesi ve dünyanın bir çok noktasındaki muhabir ağıyla hizmet veren AA sayesinde kendi seslerini ulusal ve yerel medyaya duyurduklarını kaydetti.
     Anadolu Ajansının alanında büyük bir boşluğu doldurduğunu belirten Başkan Atalay, şunları aktardı:
     Milletimizin doğru haber alması, ülkemizin ve özellikle ilimizin tanıtımı ve basınımızın gelişmesi konusunda vazgeçilmez değerde görev ifa eden AA, dünya ve ülkemizin en ücra köşelerine kadar muhabir ağıyla hizmet veriyor. Bizler de birçok zaman Anadolu Ajansı kanalıyla haberlerimizi ulusal medyaya duyuruyoruz. Bu anlamda Anadolu Ajansının hem gösterdiği gelişmeyi hem de olaylara bakış açısındaki dönüşümü takdirle karşılıyoruz. Anadolu Ajansının 93. kuruluş yıl dönümünü kutlar, muhabirlerine, yönetim kurulu üyelerine ve yöneticilerine, başta Genel Müdür olmak üzere teşekkürlerimi sunuyorum.
    
     Muhabir: Abdullah Çelik-Naim Boşkut/Nurten Aslan
     Yayıncı: Necdet Doğruyol
<< Önceki Haber Anadolu Ajansı 93 yaşında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER