Anadolu Ajansı 93 yaşında

Anadolu Ajansı 93 yaşında -Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Sezen: -Türkiyenin dünyaya açılan penceresi olan AA, 93 yıl boyunca her dönem güvenilir bir haber kaynağı olmuştur


EDİRNE (A.A) - Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Sezen, Türkiyenin dünyaya açılan penceresi olan Anadolu Ajansının (AA) 93 yıl boyunca her dönem güvenilir bir haber kaynağı olduğunu bildirdi.
     Sezen, AAnın 93. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, AAnın Türkiye Cumhuriyetinin tarihine tanıklık ettiğini belirtti.
     AAnın, kamuoyunun doğru, eksiksiz ve tarafsız bilgilerle aydınlatılması konusunda daima sorumluluklarının bilinciyle hareket ettiğini ifade eden Sezen, şunları kaydetti:
     Türkiyenin dünyaya açılan penceresi olan AA, 93 yıl boyunca her dönem güvenilir bir haber kaynağı olmuştur. Üstlendiği görevi layıkıyla yerine getirerek habercilik alanında öncü bir kuruluş haline gelen AAnın yeni yaşını kutlar, başarılarında emeği geçen herkesi tebrik ederim.
    
     -Trakya Birlik Genel Müdürü Tekçe-
    
     Trakya Birlik Genel Müdürü Adnan Tekçe de AAnın 93. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, milli mücadelenin dünyaya ve Türk milletine en hızlı biçimde duyurabilmesi amacıyla Mustafa Kemal Atatürkün talimatlarıyla kurulan AAnın, demokrasinin yerleşmesinde önemli bir misyonu yerine getirerek halkın haber alma hakkına önemli katkılar sağladığını belirtti.
    
     Muhabir: Gökhan Balcı / Salih Baran
     Yayıncı: Zeki Gümüş
<< Önceki Haber Anadolu Ajansı 93 yaşında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER