Anadolu Ajansı 93 yaşında

Anadolu Ajansı 93 yaşında -Kırşehir Valisi Çakacak: -AA, Ülkemizin sesini dünyaya duyuran bir kuruluştur


KIRŞEHİR (A.A) - Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak, Anadolu Ajansının (AA) 93. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
     Çakacak, mesajında, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürkün talimatıyla kurulan AAnın, her geçen gün kendini yenileyerek, bölgesindeki ve dünyadaki olayları tarafsız olarak kamuoyuna aktaran güvenilir bir kurum haline geldiğini ifade etti.
     Kurulduğu günde Türk milletinin haklı davasını dünyaya anlatan AAnın, bugün de Türkiyenin sesini dünyaya başarıyla duyurduğunu anlatan Vali Çakacak, şunları kaydetti:
     AA, kuruluşundan bu yana tarafsız habercilik anlayışıyla ülkemizin sesini dünyaya duyurmaktadır. Ülkemizin her köşesinde olduğu gibi bölgemiz ve ilimizde de sorumlu habercilik anlayışı doğrultusunda hizmet sunmaya devam etmektedir. Kurumun doğru ve ilkeli habercilik anlayışını son dönemlerde hemen yanı başımızda Orta Doğu-da meydana gelen olayların kamuoyuna duyurulmasında da açık şekilde gördük. AA, istihdam ettiği gazeteciler aracılığıyla ülkemizin her köşesinden derlenen haberleri kamuoyu ile paylaşan güvenilir bir kuruluştur. AAnın 93. kuruluş yıl dönümü vesilesiyle Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür Kemal Öztürkün şahsında tüm çalışanlarını kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.
    
     Muhabir: Aykut Aktaş
     Yayıncı: Orhan Canbulatel
<< Önceki Haber Anadolu Ajansı 93 yaşında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER