Anadolu Harikalar Diyarının hayvanat bahçesi inşaatında

Anadolu Harikalar Diyarının hayvanat bahçesi inşaatında inceleme


KAYSERİ (A.A) - Orman ve Su İşleri Bakanlığı heyeti, Büyükşehir Belediyesinin yaptırdığı Anadolu Harikalar Diyarı bünyesinde inşaat çalışması devam eden hayvanat bahçesinde incelemede bulundu.
     Orman ve Su İşleri Bakanlığı 7. Bölge Müdürü Etem Boz, Yaban Hayatı Daire Başkanı Nurettin Taş ve yetkililer, Anadolu Harikalar Diyarında hayvanlar için hazırlanan barakaları ve veterinerlik binasını inceledi.
     İncelemenin ardından açıklamada bulunan Nurettin Taş, Şunu özellikle söylemek istiyorum. Böyle bir tesisten dolayı Kayseri Büyükşehir Belediyesini hakikaten tebrik ediyoruz. Çok güzel bir tesis. Belediyemizin başarılı çalışmalarının devamını diliyorum dedi.
     7. Bölge Müdürü Etem Boz da Kayseri Büyükşehir Belediyesinin kapsamlı bir tesisi yapmasından duyduğu memnuniyeti belirterek, Bölgemizde böyle bir kompleks yapının Kayseri Büyükşehir Belediyesince yapılıyor olması çok sevindirici. Bu tesisi yerinde gezmekten, görmekten son derece memnun olduğumu ifade etmek istiyorum. Bu tesisin bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Büyükşehir Belediyesini hem tebrik ediyor hem de çalışmalarında başarılar diliyorum diye konuştu.
    
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber Anadolu Harikalar Diyarının hayvanat bahçesi inşaatında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER