Andre Smith tekrar Karşıyaka Arenada

Andre Smith tekrar Karşıyaka Arenada -Pınar Karşıyakada 2 yıl forma giyen Smith, Rus ekibi Krasnye Krylia ile İzmirdeki Avrupa Challenge Kupası dörtlü finalinde mücadele edecek -Andre Smith: -"Finalde Pınar Karşıyaka ile müca


İZMİR (A.A) - İzmirde yarın başlayacak FIBA Erkekler Avrupa Challenge Kupası dörtlü finalinde Rus ekibi Krasnye Krylia formasıyla mücadele edecek eski Pınar Karşıyakalı Andre Smith, finaldeki rakiplerinin Pınar Karşıyaka olmasını istediğini belirtti.
     Smith, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dörtlü finalde oynayacağı için mutluluk ve heyecan duyduğunu, ekip olarak Rusya Kupasından sonra Avrupa Challenge Kupasını da kazanmak istediklerini söyledi.
     İlk maçta Fransız ekibi BCM Gravelines Dunkerque ile karşılaşacaklarını hatırlatan Smith, rakiplerinin çok yetenekli ve atletik bir takım olduğuna işaret etti.
     Smith, Fransız ekibine karşı en iyi oyunlarını sergilemek zorunda olduklarını ifade ederek, "Eğer kazanırsak, finalde kiminle karşılaşacağımızı tahmin edemiyorum. Şimdi bunu düşünmüyoruz çünkü ilk olarak rakibimizi elememiz gerekiyor. Ancak ben finalde Pınar Karşıyaka ile mücadele etmek isterim" diye konuştu.
     Yeniden Türkiyede bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Smith, sözlerini şöyle sürdürdü:
     "Pınar Karşıyakada oynarken iyi zamanlar geçirdim. İzmiri ve Karşıyaka taraftarını çok özledim. Karşıyaka her zaman kalbimin bir köşesinde olacak. İzmirde hayatımın en güzel yıllarından ikisini geçirdim. Bir çok arkadaşım oldu. Dünyanın en iyi taraftarı burada. Eşime evlenme teklifimi burada yapmıştım. Karşıyaka Arenada en iyi zamanlarım sürekli aklımda. Bu salonda dörtlü final müsabakaları oynayacak olmam da güzel anılarıma eklenecek."
    
     Muhabir: Ali Korkmaz
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı
<< Önceki Haber Andre Smith tekrar Karşıyaka Arenada Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER