Ankaraya yeni spor tesisi

Ankaraya yeni spor tesisi -Tekvando, kickboks ve muay thai antrenörü Coşkun Demir tarafından yaptırılan spor salonu hizmete açıldı


ANKARA (A.A) - Ankarada, tekvando, kickboks ve muay thai antrenörü Coşkun Demir tarafından yaptırılan spor salonu hizmete açıldı.
     Eryaman semtinde yaklaşık 4 milyon TLye mal olan 3 katlı tesiste, Uzakdoğu sporlarının yapıldığı ve içinde bir adet ringin de yer aldığı salonun yanı sıra, yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, atıcılık poligonu, spinning ve kardiyo merkezi, pilates salonu, kafeterya ve restorant yer alıyor.
     Tekvando, kickboks ve muay thai antrenörü Coşkun Demir, eski bir tekvandocu olarak amacının Türk sporuna hizmet etmek olduğunu söyledi.
     Tekvando kickboks ve muay thai dallarında şampiyon sporcular yetiştirmeyi hedeflediklerini vurgulayan Demir, Depar Spor Kulübü olarak bu yönde çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Son olarak Alanyada düzenlenen Türkiye Tekvando Şampiyonasında kulübümüzden büyükler kategorisinde Gökhan Coşar altın, Burak Türkoğlu gümüş, Tuba Torlak ile Metin Dankaz bronz madalya kazandı. Ümitler kategorisinde de Sedanur Yurdaçalı altın, Safiye Polat da gümüş madalya aldı dedi.
    
     Muhabir: Hüseyin Yeşilkavak
<< Önceki Haber Ankaraya yeni spor tesisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER