Ankara Alışveriş Festivali

Ankara Alışveriş Festivali -Festival kapsamında konser veren Ukraynalı şarkıcı Ruslana, başkentlilerin beğenisini kazandı


ANKARA (A.A) - Ankara Alışveriş Festivali kapsamında konser veren Eurovision birincilerinden Ruslana, başkentlilerin beğenisini kazandı.
     Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, bir alışveriş merkezinde gerçekleşen konserde, şarkıları ve hareketli sahne şovuyla ilgi çeken sanatçı, seyircilerle Türkçe iletişim kurmaya çalıştı. Sanatçı, Türkiyede bulunmaktan memnuniyet duyduğunu söyledi.
     Konserin sonunda Rus Ateş Şov gösteri ekibiyle sahne alan Ruslana, konserini havai fişek gösterileri eşliğinde tamamladı.
     Konser öncesi Başkentin önemli tarihi ve turistik mekanlarını gezen Ruslana, Hacı Bayram Camii ve kale çevresine hayran kaldı. Gezi sırasında esnafla sohbet ederek tespih, eşarp ve avize satın alan Ruslana, Ankarayı çok sevdiğini, alışveriş yapma fırsatı bulduğu için de mutlu olduğunu ifade etti.
     Güvercin Sokakta davul zurna çalan kişilerle sohbet eden Ruslana, davulu omzuna asarak, Ankara ezgileri çalan zurnacıya eşlik etmeye çalıştı. Sanatçı, davul şovunu izleyen vatandaşlarla da hatıra fotoğrafı çektirdi.
    
     Muhabir: Elif Koçak
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Ankara Alışveriş Festivali Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER