Ankara Çocuk Meclisi üyeleri mazbatalarını aldı

Ankara Çocuk Meclisi üyeleri mazbatalarını aldı -Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisi 18. dönem üyeleri mazbatalarını alarak, göreve başladı


ANKARA (A.A) - Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisi 18. dönem üyeleri mazbatalarını alarak, göreve başladı.
     Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen mazbata törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz ve bazı AK Parti milletvekilleri ve öteki ilgililer katıldı.
     Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından başlayan törende meclis çalışmalarına ilişkin slayt gösterisi yapıldı.
     Gökçek burada yaptığı konuşmada, Çocuk Meclisinin 1995 yılından beri faaliyette olduğunu belirterek, Çocuklar her sene kendi aralarında toplanıp meclislerini oluşturuyor, divanlarını seçiyorlar. Çocuklarımız burada yaptığı hazırlıklarla büyüklere de yol gösteriyor, Büyükşehir Belediye Meclisine da teklif getiriyorlar dedi.
     Meclis üyelerinden resim, makale şiir ve fotoğraf gibi dallarda yapılması planlanan yarışmaların temalarını belirlemelerini isteyen Gökçek, İnternet sitemizden bunları yayınlayacağız. Siz değerlendireceksiniz. Ödülleri de okullara siz dağıtacaksınız. Nasıl bir hazırlık yapacaksınız merakla bekliyorum diye konuştu.
     Tören, Çocuk Meclisinin yeni üyelerinin mazbatalarını Başkan Gökçek ile milletvekillerinin elinden almasının ardından son buldu.
    
     Muhabir: Fevzi Çakır
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber Ankara Çocuk Meclisi üyeleri mazbatalarını aldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER