Ankara Kalkınma Ajansından devlet destekleri bilgilendirme

Ankara Kalkınma Ajansından devlet destekleri bilgilendirme toplantısı


ANKARA (A.A) - Ankara Kalkınma Ajansı, 15 Mayıs Çarşamba günü devlet destekleri bilgilendirme toplantısı düzenleyecek.
     Ankara Kalkınma Ajansından yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiyede uygulanmakta olan devlet destekleri konusunda bilgilendirmek üzere 3 oturum halinde düzenlenecek toplantıda, Ekonomi Bakanlığı Teşvik Sistemi, TÜBİTAK TEYDEB, KOSGEB, teknokent destekleri, Orta Anadolu İhracatçılar Birliği dış ticaret destekleri, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı TARYAT ve diğer destekleri ile TKDK destekleri ele alınacak.
     Her bir kurumun kendi uzmanları tarafından yapılacak bilgilendirme sunumları sonrasında katılımcılar birebir sorularını uzmanlara yöneltme imkanı da bulabilecek.
     Toplantıya katılmak isteyenlerin, ajansın internet adresi olan "www.ankaraka.org.tr" üzerinden başvuru yapmaları gerekiyor.
     Açıklamada, konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Doç. Dr. Asım Balcı, toplantının desteklerin tanıtılması ve Ankaranın söz konusu desteklerden daha fazla yararlanması açısından büyük öneme sahip olduğunu vurguladı.
     Balcı, "Etkinliği düzenlemekteki amacımız, destek unsuru sağlayan veya sağlanmasına aracılık eden kurumların yetkilileri ile yatırımcı, girişimci ve işadamlarını bir araya getirmektir. Böylelikle doğru bilgi ve yönlendirme sağlanmış olacak ve ilgili destek unsurlarından daha fazla kişinin yararlanmasına katkı verilmiş olacaktır" ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Necip Fazıl Çelik
     Yayıncı: Zülal Eser
<< Önceki Haber Ankara Kalkınma Ajansından devlet destekleri bilgilendirme Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER