Ankara Valisi Yüksel, geçen yıl 2

Ankara Valisi Yüksel, geçen yıl 2 bin 664 kişiyi makamında kabul etti


ANKARA (A.A) - Ankara Valisi Alaaddin Yükselin, 2012de genel iş yürütümü ve faaliyetleri kapsamında 2 bin 664 kişiyle görüştüğü bildirildi.
     Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Yükselin, görüştüğü 2 bin 664 kişinin 633ünü vatandaşlar, 125ini sivil toplum kuruluşu temsilcileri, 160ını milletvekilleri ve belediye başkanları ile muhtarlar, 59unu il genel meclis ve belediye meclis üyeleri, 87sini kamu kurum ve kuruluşların yöneticileri, bin 575ini mesleki teşekkül temsilcileri ve 25ini basın mensupları oluşturdu.
     Yüksel ayrıca, kaymakamlar toplantısı, il emniyet-asayiş toplantısı, il koordinasyon kurulu toplantısı gibi 163 muhtelif toplantıya katılarak başkanlık yaptı, 28 kamu kurum ve kuruluşunda denetlemelerde bulundu, yatırım ve çalışmalara ilişkin brifing aldı, 97 kültür etkinliğiyle resmi tören ve açılışa katıldı.
     Ankara ili mülki hudutları dahilinde ilçe, belde ve köylerde mahalli sorunların ve ihtiyaçların belirlenmesiyle çözüm yollarına yönelik 42 denetleme ve inceleme gezileri gerçekleştiren Yüksel, Esenboğa Havalimanında 65 yabancı cumhurbaşkanı, başbakan ile devlet erkanını karşılama ve uğurlama merasimlerinde bulundu.
     Bunun yanı sıra Yüksel, 50 halk gününde 3 bin 602 vatandaşla da görüşme yaptı.
    
     Muhabir: Şenay Ünal
     Yayıncı: Tolga Özgenç
<< Önceki Haber Ankara Valisi Yüksel, geçen yıl 2 Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER