Anneler Günü...

Anneler Günü... -Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Özcan ve Mezitli Belediye Başkanı Yıldırım, Anneler Gününü kutladı


MERSİN (A.A) - Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan ve Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım, Anneler Gününü kutladı.
     Özcan, yayımladığı mesajda, birey için anne ve babanın öneminin çok büyük olduğunu ancak annenin yerinin her zaman daha farklı olduğunu ifade etti.
     Annelerin daha fedakar, daha sevgi dolu, daha özverili ve sabırlı olmalarının doğalarından kaynaklandığını ifade eden Özcan, beşikten mezara kadar her bireyin annelerinin gözünde çocuk olduğunu vurguladı.
     Özcan, annenin çocuğuna duyduğu sevginin dünyadaki sevgiler içerisinde en yüksek dereceye sahip olduğunu belirterek "Bu sevgiye verilebilecek en güzel karşılık hayırlı birer evlat olmaktan geçiyor. Tüm annelerin Anneler Gününü en içten duygularla kutlar, şu an aramızda olmayan annelere de Tanrıdan rahmet dilerim" ifadelerini kullandı.
     Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım da tüm annelerin, Anneler Gününü kutladığı mesajında, şunları kaydetti:
     "Yaşamları boyunca bizleri korumaya, kollamaya gayret eden, bize her zaman iyiyi, doğruyu gösteren annelerimizin hak ettikleri gerçek değeri sözcüklerle ifade etmemiz mümkün değildir. Dinimiz, annelerimize ayrıca önem vermiş, cennet anaların ayakları altındadır hadisi ile de bunu belirtmiştir.Annelik kutsaldır, çocukların yetişmesinde, aile hayatının düzeninde, birlik ve beraberlikte, gelenek ve göreneklerimizin yaşatılmasında ailenin temel direği annelerimizin payını inkar edemeyiz. Üzerimizde ödenmez hakları bulunan; sevgi, fedakarlık ve sabırlarını hiçbir maddi değerle ölçemeyeceğimiz annelerimiz her zaman baş tacımızdır. Bizleri dünyaya getiren, büyütüp yetiştiren, sevgiyi, saygıyı öğreten; yaşamın en kutsal vazifesini yerine getiren annelerimizin Anneler Gününü kutluyor, bütün annelere sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum."
    
     Muhabir: Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: Anıl Bağrık

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER