Anneler Günü

Anneler Günü -AK Parti Bayburt Milletvekili Özbek: "Varlığıyla hayata anlam katan, şefkat dolu yüreğiyle çocuklarına yol gösteren annelerimizin hakkını ne yapsak ödeyemeyiz"


BAYBURT (A.A) - AK Parti Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, varlığıyla hayata anlam katan, şefkat dolu yüreğiyle çocuklarına yol gösteren annelerin hakkının ne yapılsa ödenemeyeceğini bildirdi.
     Özbek, Anneler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, çocuklarını büyük fedakarlıkla büyüten, yarınlara en iyi şekilde hazırlanmak için büyük gayret gösteren annelerin hoşgörünün, sevgi ve şefkat duygularının tükenmez kaynağı olduğunu belirtti.
     Varlığıyla hayata anlam katan, şefkat dolu yüreğiyle çocuklarına yol gösteren annelerin hakkının ne yapılsa ödenemeyeceğini vurgulayan Özbek, şunları kaydetti:
     "Onlar başımızın tacıdır. Şüphesiz ki bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında annelerin payı çok fazladır. Bu duygularla, dünyanın en kutsal vazifesini yerine getiren, bir ömür boyu süren karşılıksız sevginin sahibi, sonsuz şefkatin tükenmez kaynağı tüm annelerimizin Anneler Gününü en içten duygularımla kutluyorum."
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Özcan
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER