Kışın kayak severlerin, yazın futbol takımların

Kışın kayak severlerin, yazın futbol takımların gözdesi -Türkiye ve diğer ülkelerden gelecek futbol takımları, Davraz Kayak Merkezinin bulunduğu 2635 rakımlı Davraz Dağının eteklerindeki futbol sahalarında kamp yapacak (Fotoğ


ISPARTA (A.A) - Kış mevsiminde kayakseverlerin akın ettiği Davraz Kayak Merkezinin bulunduğu 2635 rakımlı Davraz Dağının eteklerindeki futbol sahalarında, yaz aylarında da farklı ülkelerin futbol takımları kamp için geliyor.
     Kayak merkezinde bulunan Sirene Davras Oteli idari sorumlusu Şakir Gündem, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Davraz Kayak Merkezinde 2012-2013 kış sezonunu beklenilenin üzerinde bir ilgi ile tamamladığını söyledi.
     Akdeniz ve Ege bölgelerine en yakın kayak merkezi özelliği taşıyan merkezlerinin kış aylarında binlerce kayak sever tarafından ziyaret edildiğini anlatan Gündem, Davrazın yaz aylarında da rağbet gördüğünü vurguladı.
     Gündem, Davrazın yaz aylarında futbol takımların gözdesi haline gelmeye başladığını dile getirerek, "Geçen yıl yerli yabancı 10 futbol takımı merkezde kamp yapmıştı. Bu yıl ise Trabzonsporun kamp yapmasını bekliyoruz. Görüşmeler yapıldı. Bunun dışında Rusya, Ukrayna ve Kazakistandan gelecek 5 takım haziran ayı itibarıyla kampa başlayacak" dedi.
     Davraz Dağının eteklerindeki rakımın bin 650 olduğunu bildiren Gündem, şunları kaydetti:
     "Takımların burayı tercih etmelerindeki en önemli nedeni havası. Sakin bir yer ve otelde takımların her türlü ihtiyacı karşılanıyor. 4 futbol sahamız var ve bunlar olimpik ölçülerde. Saha konusunda herhangi bir sıkıntı yaşanmıyor. Takımlar istedikleri saatlerde antrenmanlara çıkabiliyor."
    
     Muhabir: Murat Yolcu
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kışın kayak severlerin, yazın futbol takımların Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER