Anneler Günü

Anneler Günü -Bayburt Belediye Başkanı Polat: "Karşılıksız sevginin, emsalsiz hoşgörünün müstesna temsilcileri olan annelerimizin layık oldukları manevi ilgiyi görmeleri en samimi dileğimdir"


BAYBURT (A.A) - Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, karşılıksız sevginin, emsalsiz hoşgörünün müstesna temsilcileri olan annelerin layık oldukları manevi ilgiyi görmelerinin en samimi dileği olduğunu belirtti.
     Polat, Anneler Günü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, yaşantılarının her anında varlıklarıyla onurlanılan, eğiten, yetiştiren, yüreklerdeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren, Peygamberin "Cennet annelerin ayakları altındadır" hadisinin muhatabı olan annelerin, sevgilerin en yücesine, mutlulukların en güzeline layık olduğunu ifade etti.
     Onları mutlu etmek, emeklerinin boşa gitmediğini göstermek, gurur duyacakları evlatlar olmak, merhametlerine, şefkatlerine ve sınırsız sevgilerine layık olmaya çalışmanın, anneler için en büyük armağan olduğunu vurgulayan Polat, şunları kaydetti:
     "Yüreğimizi sonsuza dek onlara açmak, bir evlat olarak yapabileceğimiz en güzel davranış olur. Zira annelerimizin iftiharla gülen yüzleri bizler için de en değerli hazinedir. Karşılıksız sevginin, emsalsiz hoşgörünün müstesna temsilcileri olan annelerimizin layık oldukları manevi ilgiyi görmeleri en samimi dileğimdir. Dünyayı ak sütünün ak iklimi ile aydınlatan, cennet anahtarının ayakları altında saklı olduğu, Peygamber müjdesiyle serfiraz mübarek analar; yüreğiniz sevgi dolu, her anınız mutlu, Anneler Gününüz kutlu olsun."
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Özcan
     Yayıncı: Asena Akçay

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER