Anneler Günü

Anneler Günü -AK Parti Muğla Milletvekili Özden: -"Annelerimizin duaları karşılaştığımız zorluklar karşısında bizleri her zaman korumuştur. Bizlere birer kalkan olmuştur"


MUĞLA (A.A) - AK Parti Muğla Milletvekili Yüksel Özden, "Annelerimizin duaları karşılaştığımız zorluklar karşısında bizleri her zaman korumuştur. Bizlere birer kalkan olmuştur" dedi.
     Milletvekili Özden, Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, anneleri mutlu edip yüreklerini sevgiyle doldurmanın, nefes aldığımız her gün annelerin merhametine, şefkatine ve ilgisine layık olmaya çalışmanın herkesin görevi olduğunu kaydetti. Özden, çocuklarının her türlü sorumluluklarını üstlenen, iyi ve kötü günlerinde yanlarında olan ve canından bir parça olarak gören annelerin haklarının asla ödenemeyeceğini belirtti.
     Geleceğimizin hazırlayıcısı olan annelerin yol göstericiliğine ve öğütlerine birer evlat olarak her yaşta ihtiyaç duyulduğunu belirten Özden, mesajında şu ifadelere yer verdi:
     "Ne mutlu, annelerini layıkıyla sevip onları her zaman hatırlayanlara. Ne mutlu, annelerinin hayır dualarını alıp, dünya ve ahiret mutluluğuna erenlere. Annelerimizin duaları karşılaştığımız zorluklar karşısında bizleri her zaman korumuştur. Bizlere birer kalkan olmuştur. Bizi millet yapan, bizi birbirimize kenetleyen değerlerin yaşatılmasında, kültürümüzün, geleneklerimizin devam ettirilmesinde en büyük pay annelerimize aittir. Dünyanın neresinde olursa olsun, hangi sosyal statüde yaşarsa yaşasın tüm annelerin yüreklerinde taşıdıkları merhamet, iyilik, güzellik, sabır, adalet ve eşitlik gibi erdemlerle hayatlara ışık tutmuştur. Bizler, annelerin daha mutlu, daha güler yüzlü olduğu bir Türkiyeyi inşa etmek için canla başla çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Bu özel günlerinde, Cennet annelerin ayakları altındadır hadis-i şerifine nail olan annelerimizi sevgi ve saygıyla selamlıyor, Anneler Gününü kutluyorum."
    
     Muhabir: Durmuş Genç
     Yayıncı: Güç Gönel

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER