Anneler Günü

Anneler Günü -AK Parti Yalova Milletvekili Coşkun ve Belediye Başkanı Koçal, mesaj yayımladı


YALOVA (A.A) - AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun ve Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Coşkun, mesajında, ödenmez annelerin karşılıksız sevginin, fedakarlık ve sonsuz özverinin adeta bir simgesi olduğunu belirtti.
     Hiçbir değerle karşılaştırılamayan annelerin yeri doldurulamayacak en kutsal varlık olduğunu ifade eden Coşkun, şunları kaydetti:
     "Evrensel bir yere ve öneme sahip olan anneliği, tarihimiz ve kültürümüz el üstünde tutmuştur. Bizi millet yapan, bizi birbirimize kenetleyen değerlerin yaşatılmasında, kültürümüzün, geleneklerimizin devam ettirilmesinde en büyük pay, annelerimize aittir. Geleceğe umutla bakan, çalışkan, idealist gelecek nesillerin yetişmesine en büyük katkıyı sağlayan annelerdir. Bir ülkenin gerçekten mutlu olabilmesinin yolu, annelerin yüreklerini kazanmaktan, annelerin yüzünü güldürmekten geçer. En değerli varlıklarımız olan annelerimizi yalnız belirli günlerde değil, hayatımız boyunca sevgi ve minnetle anmalı ve her daim yanlarında olmalıyız. Bu vesile ile hayatımıza kattıkları sevgi ile dünyayı anlamlı kılan ve dünyanın en yüce görevini üstlenen annelerimizin Anneler Gününü kutluyorum."
    
     -Koçalın mesajı-
    
     Yalova Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal da mesajında, annelerin, yılmadan, sevgi ve şefkatle nesillerin yetiştirilmesinde büyük sorumluluk üstlendiğini belirterek, onlara ne kadar hizmet edilse az olduğunu bildirdi.
     Koçal, şunları ifade etti:
     "Bizlere değer bilincini ilk olarak öğreten ve yetiştiren annelerimiz, yorulup bıkmadan bizleri büyütmüş, sabır göstermiş, sadakati, cesareti, hoşgörüyü ve sevgiyi aşılamıştır. Hepimiz için en önemli varlık olan annelerimize, hayatlarının her gününde destek olmak ve bizden bekledikleri sevgi ve saygıyı göstermek, bir görev değil, içten gelen duygu olmalıdır. Annelerimizin hakkını ödeyemeyiz. Annelerimize bir gün değil, her gün sevgi ve saygımızı göstermeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm annelerin ellerini öperek Anneler Gününü kutluyor, onlara sağlık ve mutluluklar diliyorum."
    
     Muhabir: İsmail Ersan / Fikriye Susam Uyar
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER