Anneler Günü

Anneler Günü -CHP Sivas İl Başkanı Karasu, kutlama mesajı yayımladı


SİVAS (A.A) - CHP Sivas İl Başkanı Ulaş Karasu, Anneler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
     Ulaş Karasu, Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşundan bugüne kadar, karanlık odakların bütün çabalarına rağmen, vatan topraklarının birlik ve bütünlüğünden, özgürlük ve demokrasiden asla taviz vermeyen, Atatürk ilke ve inkılaplarının ışığında çağdaş nesiller yetiştiren annelerin, Anneler Gününü kutladı.
     Karasu, "Cumhuriyetimize ve Cumhuriyet Halk Partisine emek veren tüm annelerimizle, kadınlar ve genç kızlarımızla, birlik ve beraberlik içerisinde, sevgi ve dostlukla inşa edeceğimiz aydınlık bir Türkiye için azim ve kararlılıkla hedefimize yürüyeceğimize tüm kalbimle inanıyorum" ifadesini kullandı.
     CHP İl Başkanı Karasu, şunları kaydetti:
     "Kadınlar, annelik sorumluluğunun yanı sıra ülkemizin en zorlu dönemlerinde mücadeleci, azimli, fedakar ve güçlü duruşlarıyla engelleri her zaman aşmaya çalışmış ve başarmışlardır. Bugün de annelerimizin, kadınların taşıdıkları görev ve sorumluluklar en az Kurtuluş Savaşı yıllarında olduğu gibi önem arz etmektedir. Ülkemizin içinde bulunduğu şartlar ve üzerinde dolaştırılan karanlık bulutlara karşı durmaksızın mücadele edeceğiz."
     Karasu, mesajında, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürkün, annesi Zübeyde hanımın ebediyete intikal etmesinin ardından söylediği "Annemi kaybettiğim için çok üzgünüm ancak büyük bir avuntum var. En büyük anamız vatanı batıran ve yoksulluğa sürükleyen yönetim, bir daha hortlamamak üzere, yokluk çukuruna gömülmüştür. Annem sonsuza kadar bu toprağın altında yatacak, ulusal egemenlik de sonsuza kadar bu toprağın üzerinde bayrak olup dalgalanacaktır" sözüne yer verdi.
    
     Muhabir: Çetin Karaçoban
     Yayıncı: Ahmet Ekici

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER