Anneler Günü

Anneler Günü -Bolu Valisi İbrahim Özçimen, "Anneler Günü" kapsamında Yeniçağada 106 yaşındaki anne Emine Bayraktarı ziyaret etti


BOLU (A.A) - Bolu Valisi İbrahim Özçimen, "Anneler Günü" dolayısıyla Yeniçağada 106 yaşındaki anne Emine Bayraktarı ziyaret etti.
     Yeniçağa Camiatik Mahallesinde torununun yanında yaşayan 106 yaşındaki Emine Bayraktarı "Anneler Günü" çerçevesinde ziyaret eden Özçimen, Bayraktara çiçek ve çeşitli hediyeler takdim etti.
     Sohbet esnasında sağ gözünden rahatsız olduğunu Vali Özçimene söyleyen Bayraktar, gözündeki rahatsızlık nedeniyle görmekte güçlük çektiğini ve tedavi olmak istediğini söyledi.
     Özçimen de yetkililere gerekli talimatların verildiğini ve Bayraktarın tedavisinin kısa süre içerisinde yapılacağını ifade etti.
     Daha sonra aynı mahallede bulunan ve yatalak hasta olan 85 yaşındaki Fatma Yılmazı ziyaret eden Özçimen, aileye yardıma ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu.
     Aile ise devlet tarafından tüm ihtiyaçlarının karşılandığını, herhangi bir ihtiyaçlarının olmadığını belirtti.
     Özçimen, yetkililerden Yılmaz ailesine bir adet hasta yatağı gönderilmesi için talimat verdi.
     Ziyaretlerin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Özçimen, tüm annelerin "Anneler Günü"nü kutladığını kaydederek, "Annelik kutsal bir görev. Anneleri sevmek sevmek gerek. Anneler, ısıtarak, aydınlatarak, büyütüp, yedirip, içiren ama kendisi için hiçbir şey istemeyendir. Anneler her şeye değer. Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin. Tüm annelerin Anneler Gününü minnet ve şükranlar kutluyorum" dedi.
    
     Muhabir: İsmail Kabasakal / Emin Gürbüz
     Yayıncı: Murat Paksoy

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER