Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş:

Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş: -Daha temiz bir şehir ve ekonomik ısınma için doğalgazı seçilmeli


HATAY (A.A) - Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, vatandaşların daha temiz bir şehir ve ekonomik ısınma için doğalgazı seçmesini istedi.
     Savaş, Antakya Belediye Meclis Salonunda, Hatay Valiliği, Antakya Belediyesi, Aksagaz firması işbirliğiyle, ilde doğalgaz kullanımı, abone sayısının artırılması ve daha temiz bir Hatay için doğalgaz konulu bilgilendirme toplantısı yaptığı konuşmada, birçok yönden doğalgazın avantajları olduğunu belirtti.
     Türkiyede birçok şehrin çok önceki yıllarda doğalgaz kullanımına geçtiğini, 2 yıl öncesine kadar doğalgazın şehre gelmesinin hayal dahi edilemediğini, ancak bugün birçok cadde ve sokakta doğalgazın kullanılabilir durumda olduğunu vurgulayan Savaş, Vatandaşlarımız daha temiz bir şehir ve ekonomik ısınma için doğalgazı seçmeli. Doğalgaz havayı kirletmeyen, zahmetsiz, konforlu bir yaşam sağlayan, temiz havadan dolayı insanların solunum yolları hastalıklarının azalmasına sebep olan doğalgazı herkesi kullanmaya davet ediyorum dedi.
     Savaş, Ramazan sonrasında kurumsal olarak Aksagaz firmasıyla doğalgaza abone olacaklarını da sözlerine ekledi.
     Aksa Doğalgaz Ceosu Yaşar Arslan da, konuşmasında, cadde ve sokaklarda doğalgaz hattı döşenen ev ve işyeri sahiplerini doğalgaz abonesi olmaya davet etti.
     Arslan, doğalgaz abonelerinin abonelik ve tesisat döşeme işlemlerini yetkili ve sertifikalı firmalar aracılığıyla yürütmesi konusunda uyarılarda bulunarak, Aksagaz olarak bu konuda vatandaşlara her türlü bilgi ve yönlendirmeyi yapmaya hazır olduklarını belirtti.
     Toplantıya Hatay Vali Yardımcısı Kadim Doğan, Aksagaz Genel Müdürü Alper Konyalı, Belediye Başkan Yardımcıları, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Amirleri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, sanayi ve esnaf odaları ile mahalle muhtarları katılım gösterdi.
    
     Muhabir: Salim Taş
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER