Antakya Belediye Başkanı Savaşa ziyaret

Antakya Belediye Başkanı Savaşa ziyaret


HATAY (A.A) - Hatayspor Taraftarlar Derneği Başkanı Sadullah Ergin ve dernek üyeleri, Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaşı ziyaret etti.
     Dernek Başkanı Ergin, ziyarette yaptığı konuşmada, başta Hatayspor olmak üzere, ilde profesyonel-amatör tüm spor branşlarına, spor kulüplerine ve sporculara sağladığı destek ve katkılardan ötürü Başkanı Savaşa teşekkür ettiklerini belirtti.
     Ergin, Savaşın spora ve sporcuya yaptığı hizmetleri takdirle karşıladıklarını ve dernek olarak sonuna kadar desteklediklerini kaydetti.
     Başkan Savaş da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, başta Hatayspor olmak üzere şehirde özellikle salon sporlarında faaliyet gösteren takımlara destek verdiğini ve verilen bu desteğin daha geniş kitleler tarafından daha da artırılmasını diledi.
     Ziyaretin sonunda Dernek Başkanı Ergin, dernek üyeleri adına, Başkan Savaşa, spora ve sporcuya olan katkı ve desteklerinin bir ifadesi olarak çiçek ve üzerinde Antakya şivesi ifadelerinin esprili bir dille yansıtıldığı bordo-beyaz kaşkol hediye etti.
    
     Muhabir: Salim Taş
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Antakya Belediye Başkanı Savaşa ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER