Antakya Belediyesi Su Topu Takımının başarısı

Antakya Belediyesi Su Topu Takımının başarısı


HATAY (A.A) - Antakya Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Ümitler Su Topu Takımı Mersinde düzenlenen Ümitler Türkiye Müsabakalarında şampiyon olarak 2.lige yükselmeyi başardığı bildirildi.
     Antakya Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Mersin Macit Özcan Spor Kompleksinde düzenlenen ve Türkiyenin çeşitli bölgelerinden 20 takımın katılım gösterdiği müsabakaların finalinde İzmir Ege Spor Kulübü ile karşı karşıya gelen Antakya Belediyesi Su Topu Takımı uzatmalarda 6-5 yenerek şampiyon olduğu belirtildi.
     Bu sonuçla birlikte Antakya Belediyesi Ümitler Su Topu takımı önümüzdeki sezondan itibaren Türkiye Su Topu 2. Liginde mücadele etmeye hak kazandı.
     Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, turnuva sonunda takımın şampiyonluk kupasını ve madalyalarını verdikten sonra yaptığı açıklamada, farklı birçok branşta sportif başarılar kazandıklarını, su topu takımının elde ettiği şampiyonluğun kendilerini gururlandırdığını kaydetti.
     Su topu takımının 20 takımın mücadele ettiği turnuvada şampiyonluğu elde ederek ve gelecek sezondan itibaren 2. ligde mücadele etmeye hak kazandığını belirten Savaş, Gençlerimizi yürekten kutluyorum. Emeği geçen antrenörlerimiz Mustafa Savaş, Kemal Alıç, Ömer Mıhçakan ve Ökkeş Çiçeke ve idareci Murat Şaydaka çok teşekkür ediyorum. Takımımızın 2. ligde başarılı olacağına yürekten inanıyorum. Spora ve sporcuya yatırımlarımız sürecek. Başarılarımız artarak devam edecek. Bu sayede gençlerimizin, yavrularımızın kötü alışkanlıklardan uzak durmasını, zihinsel ve fiziksel açıdan sağlıklı bir nesil yetiştirmeyi amaçlıyoruz ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Abdulgafur Kılıç
     Yayıncı: Süleyman Tıraş
<< Önceki Haber Antakya Belediyesi Su Topu Takımının başarısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER