Antalyada 13. Ulusal Turizm Kongresi düzenlenecek

Antalyada 13. Ulusal Turizm Kongresi düzenlenecek


ANTALYA (A.A) - Akdeniz Üniversitesi Turizm Fakültesinin ev sahipliğinde yapılacak olan 13. Ulusal Turizm Kongresi, 7-9 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek.
     Akdeniz Üniversitesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, ulusal turizm kongrelerinin amacının, dünyada ve Türkiyedeki gelişmeler ve eğilimler doğrultusunda yerel, ulusal ve uluslararası düzeyde turizmi geliştirmeye dönük politik, ekonomik ve işletmecilik konularının ortaya konulması, sorunlarının belirlenmesi ve çözüm önerilerinin oluşturulmasına katkı sağlamak olduğu bildirildi.
     13. Ulusal Turizm Kongresinde turizm sektöründe kısa, orta ve uzun vadede sürdürülebilir rekabet avantajı elde etmeye yönelik farklı fikir, görüş ve stratejilerin tartışıldığı bir platform oluşturmak istendiği belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
     Türk turizmi başta olmak üzere turizmin güncel ve gelecekle ilişkili konularının akademik ve sektörel düzeyde tartışılabilmesinin sağlamasına, turizm alanında çalışma yapan akademisyenler ile uygulamacıların işbirliğini güçlendirmesine katkı sağlayacaktır. Ülkemizde turizm fakültesi adıyla gerçekleştirilecek olan ilk Ulusal Turizm Kongresi, Akdeniz Üniversitesi Turizm Fakültesinin ev sahipliğinde 7-9 Aralık tarihlerinde Antalyada Miracle Otelde gerçekleştirilecek.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Antalyada 13. Ulusal Turizm Kongresi düzenlenecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER