Antalyada kuvvetli yağış ve rüzgar uyarısı

Antalyada kuvvetli yağış ve rüzgar uyarısı -Antalya, bugün öğle saatlerinden itibaren kuvvetli yağış ve rüzgarlı havanın etkisine girecek


ANTALYA (A.A) - Antalyada bugün öğle saatlerinden itibaren kuvvetli yağış ve rüzgarlı havanın etkili olacağı bildirildi.
     Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, bugün öğle saatlerinden itibaren il genelinde etkili olacak kuvvetli yağışla metrekareye 51 ila 75 kilogram yağmur düşmesi, rüzgar hızının ise 70 kilometreye ulaşmasının beklendiği kaydedildi.
     Yağışlı havanın etkisinin yarın sabah saatlerinden itibaren etkisini kaybedeceğinin belirtildiği açıklamada, şiddetli yağış ve kuvvetli rüzgarın oluşturabileceği olumsuzluklara karşı ilgililer ve vatandaşların tedbirli olmaları istendi.
    
     -Denizlerde durum-
    
     Açıklamaya göre, Bodrum-Anamur arasında kuvvetli rüzgar etkili olacak. Bugün öğleden sonra rüzgar güney yönlerden 6-7 kuvvetinde esecek. Dalga yüksekliği 3-5 metre dolayında bulunacak. Hava sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Görüş uzaklığı 10, yağış anında 1-3 kilometre dolayında bulunacak. Kuvvetli rüzgar yarın akşam saatlerinde etkisini kaybedecek.
    
     Muhabir: Bekir Bektaş / Güç Gönel
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Antalyada kuvvetli yağış ve rüzgar uyarısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER