Antalyada terör protestosu

Antalyada terör protestosu -Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Yılmaz: -Dik duracağız. Birlik ve beraberliğimizi bozmayacağız, metanetimizi koruyacağız


ANTALYA (A.A) - Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Ali İhsan Yılmaz, Türkiye halkının acı ve öfkesinin gözlerini kör etmemesi gerektiğini belirterek, Dik duracağız. Birlik ve beraberliğimizi bozmayacağız, metanetimizi koruyacağız dedi.
     Türk Sağlık-Sen Şubesinde bir araya gelen Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Ali İhsan Yılmaz ve sendika üyeleri, son günlerdeki terör olaylarını protesto etmek amacıyla basın toplantısı düzenledi.
     Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Yılmaz, Hakkaride askerlere yönelik mayınlı saldırı ve Gaziantepte sivil vatandaşları karşı yapılan bombalı saldırının halkı yasa boğduğunu, ama halkın acı ve öfkesinin gözlerini kör etmemesi gerektiğini belirterek, Dik duracağız. Birlik ve beraberliğimizi bozmayacağız, metanetimizi koruyacağız dedi.
     Yılmaz, terör örgütü ve onun destekçisi dış ve iç odakların, ülkeyi bölmeye ve halkı halka düşman etmeye gücünün yetmeyeceğini vurguladı.
     Yıllardır terörle mücadelede yanlış yol izlendiğini savunan Yılmaz, Gaziantepteki bu saldırılar, bugüne kadar teröristle mücadele yerine müzakere yapan anlayışın gözden geçirilmesi zorunluluğunu ortaya koymuştur diye konuştu.
     Mecliste ve devletin önemli kademelerinde Kürt kökenli yöneticilerin bulunduğunu, bu nedenle Kürt sorunu olduğuna inanmadığını ifade eden Yılmaz, şunları söyledi:
     Terör sorununun, Kürt sorunu olarak tanımlanmasıyla başlayan süreçte, Türk hukuk tarihine kara bir leke olarak geçen Habur olayı, Oslo görüşmeleri, bazı milletvekillerinin terör örgütünü masum gösterme çabaları ve terörist milletvekili kucaklaşması, caniler için en büyük cesaret kaynağı oldu. Bayram demeden, kadın, çocuk, yaşlı, genç ayrımı yapmaksızın saldırılarını katliama dönüştürecek kadar gözünü kan bürümüş vatan hainlerini nefretle lanetliyoruz.
     Türk Büro-Sen Şube Başkanı Nuri Ünal ise askerlere ve sivil halka büyük acılar yaşatan terör örgütü üyelerinin cezalandırılması gerektiğini belirterek, Bir devlet, öç almaz ama cezalandırır. Sendikaların flamalarını kullanmayacağız ve sokağa dökülmeyeceğiz. Fakat bireysel mütekabiliyet esasına göre hareket etmemizi de kimse önleyemez dedi.
    
     Muhabir: Hüseyin Burak Demirer
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Antalyada terör protestosu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER