Antalyadaki okullarda 15 bin fidan dikilecek

Antalyadaki okullarda 15 bin fidan dikilecek


ANTALYA (A.A) - İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, önümüzdeki aylarda ağaç ihtiyacı olan okullara 15 bin fidan dağıtacaklarını söyledi.
     Milli Eğitim Bakanlığı ile Orman ve Su İşleri Bakanlığı arasında imzalanan Okullar Hayat Olsun projesi kapsamında Kepez Prof. Dr. Tuğgeneral Cevdet Demirkol-Ayhan Demirkol Kız Teknik ve Meslek Lisesinde fidan dikim töreni gerçekleştirildi.
     Törene İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, Kepez Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Antalya Orman Fidanlık Müdürlüğü temsilcileri ile öğretmen, öğrenci ve velileri katıldı.
     Gülay, törende yaptığı konuşmada, bakanlığın düzenlediği Okullar Hayat Olsun projesi kapsamında Antalyada 195 okulda çeşitli faaliyetler yürütüldüğünü, Orman Bölge Müdürlüğü işbirliği ile 51 okula 3 bin 405 fidan dağıtıldığını söyledi.
     Orman Fidancılık Müdürlüğü tarafından ücretsiz tahsis edilen ve 18 çeşitten oluşan toplam 15 bin fidanın önümüzdeki aylarda ihtiyacı olan okullara dağıtılacağını bildiren Gülay, katkılarından dolayı Orman Bölge Müdürlüğüne teşekkür etti.
     Kepez Kaymakamı Özyiğit ise okulların sadece günlük derslerin verildiği yerler olmadığını, aynı zamanda çevresine adap ve terbiye veren yer olduğunu söyledi.
    
     Muhabir: Şamil Kahveci
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Antalyadaki okullarda 15 bin fidan dikilecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER