Antalyadaki silahlı ve bıçaklı kavga

Antalyadaki silahlı ve bıçaklı kavga -İki komşu aile arasında çıkan kavgada hayatını kaybeden baba ile oğlunun cenazeleri otopsi işleminin ardından yakınlarına teslim edildi -Gözaltına alınan 1 kişi adliyeye sevk edildi (


ANTALYA (A.A) - Antalyada iki komşu aile arasında çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada hayatını kaybeden baba ve oğlunun cenazeleri otopsi işleminin ardından yakınlarına teslim edildi.
     Muratpaşa ilçesi Ermenek Mahallesinde aralarında husumet bulunan iki komşu aile arasında çıkan kavgada silahla yaralanarak hayatını kaybeden Tuncer ile oğlu Serhat Yenerin (35) cenazelerinin Antalya Adli Tıp Kurumu morgundaki otopsisi tamamlandı.
     Yakınları cenazeleri defnedilmek üzere Uncalı Mezarlığına götürdü.
     Öte yandan, olayın ardından Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Ferhat Yenerin (31) sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
     Gözaltına alınan Şehmuz T. emniyetteki işlemlerinin adliyeye sevk edildi, olay yerinden kaçan Evren Tnin yakalanması için çalışma başlatıldı.
     Muratpaşa ilçesi Ermenek Mahallesinde yaklaşık 6 ay önce arabaya taş atma meselesi nedeniyle Tuncer, oğulları Serhat ve Ferhat Yener ile kardeş oldukları belirtilen komşuları Şehmuz T. ve Evren T. arasında çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada baba ve oğlu hayatını kaybetmiş, Ferhat Yener ağır yaralanmıştı.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe / Hatice Özdemir
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Antalyadaki silahlı ve bıçaklı kavga Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER