Maçın ardından

Maçın ardından -Torku Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker: Yakaladığınız fırsatları değerlendiremeyince kaybediyorsunuz -Boluspor Teknik Direktörü Oğuz Çetin: İlk 6 için büyük avantaj kazandık


KONYA (A.A) - Torku Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, PTT 1. Ligde sahalarında 1-0 yenildikleri Boluspor maçıyla ilgili, Yakaladığınız fırsatları değerlendiremeyince kaybediyorsunuz dedi.
     Uğur Tütüneker, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, oyuna iyi başladıklarını ve kazandıkları penaltıyı gole çeviremeyince morallerinin bozulduğunu söyledi.
     Kaçan penaltının ardından net pozisyonlar bulduklarını ancak bunları da değerlendiremediklerini vurgulayan Tütüneker, İlk yarıda iyi bir oyun vardı. İkinci yarıda Bolusporun kapanmasıyla pek etkili olamadık. Play-off mücadelesi verdiğimiz takıma karşı evimizde kaybetmek iyi olmadı. PTT 1. Ligde her hafta değişik sonuçlar alınabiliyor. Önümüzde daha maçlar var. Yakaladığınız fırsatları değerlendiremeyince kaybediyorsunuz diye konuştu.
    
     -Boluspor cephesi
    
     Boluspor Teknik Direktörü Oğuz Çetin ise 8 puan kaybedilen 3 haftanın ardından önemli bir galibiyet aldıklarını dile getirdi.
     Yeşil-beyazlı ekip karşısında çok iyi mücadele ettiklerine dikkati çeken Çetin, Oyuncularımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Bugün ciddi bir oyun ortaya koyduk. Orta hakem çok ciddi, agresif tavırlar içindeydi takımıma karşı ancak soğukkanlı davranarak galip geldik. İhtiyacımız olan 3 puanı aldık. İlk 6 için büyük avantaj kazandık ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Mümin Altaş
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER