Antalyadaki suç örgütüne yönelik operasyon

Antalyadaki suç örgütüne yönelik operasyon -Aralarında bir baba ve 4 oğlunun da bulunduğu, vatandaşları tehdit ederek para aldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 13 zanlı tutuklandı


ANTALYA (A.A) - Antalyada suç örgütüne yönelik operasyonda aralarında bir baba ve 4 oğlunun da bulunduğu, vatandaşları tehdit ederek para aldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 13 zanlı tutuklandı.
     Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Organize Suçlar Büro Amirliği ekiplerince vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine yaklaşık bir aylık teknik ve fiziki takibin ardından bir suç örgütüne yönelik operasyon düzenlemişti.
     Operasyon kapsamında gözaltına alınan aralarında örgüt elebaşı baba A.Y. (53) ve oğulları S.Y. (26), K.Y. (23), Y.Y. (29) ve M.Y. (36) ile A.Ç. (25), A.T. (25), S.A. (23), S.K. (33), H.G. (30) E.K. (28), U.K. (33) ve V.A. (28) adliyeye sevk edilmişti.
     Zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece Nitelikli dolandırıcılık, tehdit ve hakaret iddiasıyla tutuklandı.
     Manavgat ilçesinde oto galeri işleten ve oto kiralama şirketi kuran örgüt üyelerinin vatandaşlardan belirli bir miktar kapora vererek araç satın aldığı, devir işlemlerin tamamlanmasının ardından geriye kalan ücreti ödemedikleri, parasını isteyenleri silahla tehdit ettikleri ileri sürülmüştü. Zanlıların araç kiralayanlardan da kiralanan aracı bozdukları gerekçesiyle tehditle bin ile 2 bin lira arasında para aldığı iddia edilmişti.
     Suç örgütüne yönelik operasyon kapsamında 13 kişi gözaltına alınmıştı.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Antalyadaki suç örgütüne yönelik operasyon Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER