Antalya Büyükşehir Belediyesi Ramazan Şenliği

Antalya Büyükşehir Belediyesi Ramazan Şenliği -Şenlikler kapsamında şair-yazar Sunay Akın Mahya Işıkları adlı tek kişilik gösterisiyle izleyenleri tarihsel yolculuğa çıkardı


ANTALYA (A.A) - Antalya Büyükşehir Belediyesi Ramazan Şenlikleri kapsamında sahneye çıkan şair-yazar Sunay Akın Mahya Işıkları adlı tek kişilik gösterisiyle izleyenlere güzel bir akşam yaşattı.
     Karaalioğlu Parkı orta miradorda düzenlenen Ramazan Şenlikleri sürüyor. Her akşam farklı etkinlikle devam eden şenlikler, şair-yazar Sunay Akının tek kişilik gösterisiyle sürdü. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda Akın, anlattığı Ramazan öyküleri ve tarihin bilinmeyenleriyle dinleyicileri geçmişe götürdü.
     Kendisine özgü üslubu ve anlatımıyla Sunay Akın, bazı geleneksel etkinliklerle ilgili bilgi de verdi. Meddahlığın kıraathane sohbetlerinden çıktığını anlatan Akın, Meddah, bir saate bin kitabı sığdırabilen insandır dedi.
     Gösterisinde 1511 yılında yapılan Piri Reis haritasının özelliklerini anlatan Akın, haritanın bulunuşuyla ilgili bilgiler verdi. Akın, Ramazan boyunca her cuma gösterileriyle vatandaşlarla buluşmaya devam edecek.
    
     Muhabir: Hüseyin Kanber
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Antalya Büyükşehir Belediyesi Ramazan Şenliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER