Antalya Operası 2012ye iki konserle veda

Antalya Operası 2012ye iki konserle veda edecek


ANTALYA (A.A) - Antalya Devlet Opera ve Balesi, 2012 yılına iki konserle veda edecek.
     Konserlerden ilki 27 Aralık Perşembe günü saat 20.00da Haşim İşcan Kültür Merkezinde gerçekleşecek. Aralık ayının son konseri ise 29 Aralık Cumartesi günü gerçekleşecek.
     Konser biletleri Haşim İşcan Kültür Merkezindeki ya da Cumhuriyet Meydanındaki opera gişelerinden satın alınabilecek.
     Perşembe gecesi gerçekleşecek piyanolu konserde solist olarak Nurdan Aydın (Soprano), Esra Arslantürk (Soprano), Ebru Kaptan (Mezzo Soprano), Ümit Burak Tekinay (Bariton) sahne alacak.
     Piyanoda Metin Kiper, kemanda Mithat Uz, davulda Doğuş Ünver ve Erman Erhan, gitarda ise Atahan Kaya sanatseverlerin karşısında olacak. Klasik müzikten caz müziğe, tangodan popa kadar oldukça eğlenceli bir repertuvar ile hazırlanan konser izleyicilere unutulmaz bir gece yaşatacak.
     Bu yıla güzel bir konserle veda edecek olan Antalya Devlet Opera ve Balesinin Yeni Yıl Konseri ise Cumartesi akşamı izlenebilir. Şef Hakan Kalkan yönetimindeki ANTDOB orkestrası ve solistlerin sahne alacağı gecede izleyenleri yine renkli ve keyifli bir gece bekliyor. Aralık ayının son konserinde solist olarak, Aslı Ayan, Sevinç Bilgin, Burcu Kuru, Ebru Kaptan, Medine Tuganova, Göksay Yaran, Koray Damcıoğlu, Mukhtar Malikov ve Ümit Burak Tekinay sahne alacak.
     Gecede solistlere piyanoda Yücel Yalçın ve Onur Altıparmak eşlik edecek.
    
     Muhabir: Yunus İçen
     Antalya: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Antalya Operası 2012ye iki konserle veda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER