Arabistandan Trabzona direkt uçuşlar başlıyor

Arabistandan Trabzona direkt uçuşlar başlıyor -Trabzon Valisi Kızılcık: "Riyadda bulunan turizm acentası Trabzona ilk charter seferini 29 Mayısta gerçekleştirecek"


TRABZON (A.A) - Suudi Arabistandan Trabzona direkt uçuşların 29 Mayısta başlayacağı bildirildi.
     Trabzon Valisi Recep Kızılcık, yaptığı yazılı açıklamada, son birkaç yıldır Arap yarımadasından Trabzona gelen misafirlerden, İstanbul üzerinden aktarmalı yaptıkları yolculuğun uzun sürmesinden dolayı şikayetler aldıklarını belirtti.
     Misafirlerin, Trabzona direkt uçuşla 4 saat erken gelmelerini sağlamak için Türk Hava Yolları ve diğer yetkililerle yaptıkları görüşmelerin sonuç verdiğini ifade eden Vali Kızılcık, şunları kaydetti:
     "Riyadda bulunan turizm acentası, Trabzona ilk charter seferini 29 Mayısta gerçekleştirecek. Böylelikle Arap yarımadasından geçen yıl 60 bin civarında gelen turist sayımızın bu yıl 80 bine ulaşmasını hedefliyoruz. Bu hedefe ulaşmak için turizm altyapısını geliştirmeye çalışıyoruz."
     Turizm acentasının, Trabzona diğer direkt seferlerini, 12 ve 26 Haziran ile 3 Temmuzda THY ile gerçekleştireceği bildirildi.
    
     Muhabir: Asena Akçay
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Arabistandan Trabzona direkt uçuşlar başlıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER