Ardahan için demiryolu

Ardahan için demiryolu


ARDAHAN (A.A) - Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Latif Tosunoğlu, Ardahana demiryolu ulaşımının sağlanması gerektiğini bildirdi.
     Tosunoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ardahana demiryolunun gelmesi için özellikle Ankarada yaptığı görüşmelerde olumlu cevaplar aldığını söyledi. Ardahan için demiryolunun şart olduğunu ifade eden Tosunoğlu, konuyla ilgili Ankara ve Karsta ilgili kurumla ve siyasilerle yaptığı görüşmelerden olumlu sonuçlar aldığını kaydetti.
     Haydarpaşadan Karsa gelen bir trenin Ardahana ulaşmasını sağlamak istediklerini dile getiren Tosunoğlu, Kars ve Ankaradaki yetkililer bu konuda bize hak veriyor. Çünkü kentte demiryolu ulaşımı sağlanmadan ekonomik olarak gelişmemiz zor. Yatırım yapmak isteyen için demiryolu olmazsa olmaz. Biz de bunu her platformda dile getireceğiz. Aksi taktirde Ardahan göç vermeye devam edecek. Her göç vermesi İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa gibi illere yük olmak demektir. Ardahana alt yapısını kazandıralım, burada durması gereken nüfus burada dursun, burada üretime katkı sağlasın dedi.
    
     Muhabir: Günay Nuh / Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Yahya Öylek
<< Önceki Haber Ardahan için demiryolu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER