Arguvandan kısa kısa

Arguvandan kısa kısa -Kaymakamı Zafer Oktay, şehit Tuncay Göksunun mezarını ziyaret etti


MALATYA (A.A) - Arguvan Kaymakamı Zafer Oktay, şehit Tuncay Göksunun mezarını ziyaret etti.
     Oktay, beraberinde İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Vahit Sağdıç, İlçe Emniyet Amiri Doğan Çelikle, şehit Göksunun annesi Fatma Göksunun Yukarı Sülmenli köyündeki evine gitti.
     Daha sonra Şehit Göksunun annesi Fatma Göksuyla şehidin mezarı başına gelen Oktay ve beraberindekiler, Göksu için dua etti. Oktay, şehidin mezarına çam fidanı dikti.
    
     -Malatya Belediyesinden Abdal Musa Kültür Evine destek-
    
     Malatya Belediyesi, Arguvan Kültür Evininin yapımı için karo taşı, çimento ve kum gönderdi. Belediye Başkanı Ahmet Çakırın Arguvan ziyaretinde Tepebağ Mahalle Muhtarı Hüseyin Balkanın Abdal Musa Kültür Evi inşaatının ihtiyaçlarını bildirmesi üzerine, belediye tarafından buraya bin metrekare karo taşı, çimento ve kum yardımı yapıldı.
     Muhtar Balkan, yardımlarından dolayı Çakıra teşekkür etti.
    
     -Kaymakam Oktay, yatılı öğrencilerle biraraya geldi-
    
     İlçe Kaymakamı Zafer Oktay, eşi Canan Oktay ve Milli Eğitim Müdürü Kemal Memiyle Arguvan Lisesi Kız Yurdunu ziyaret etti.
     Burada konuşan Oktay, kız çocuklarının okumasının önemine işaret ederek, kaymakamlık olarak her zaman öğrencilerin yanlarında olduklarını söyledi. Maddi sorunlar nedeniyle okuyamayan kız çocuklarının kendilerine gelmelerini isteyen Oktay, öğrencilere her zaman destek verebileceklerini belirtti.
     Oktay, daha sonra yurdun yemekhanesinde öğrencilerin yaptığı çiğ köftelerden yedi.
    
     Muhabir: Ramazan Taştaş
     Yayıncı: Tuba Karahan
<< Önceki Haber Arguvandan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER