Arguvan İlçesinin vizyonu masaya yatırıldı

Arguvan İlçesinin vizyonu masaya yatırıldı


MALATYA (A.A) - Bilim Yolu Eğitim, Kültür ve Sosyal Araştırmalar Merkezi (BİLSAM) İlçe çalıştayları programı kapsamında Arguvan İlçesinin vizyonunu masaya yatırdı.
     Arguvan Lisesi Toplantı Salonundaki çalıştaya, İlçe Kaymakamı Zafer Oktay, Belediye Başkan Vekili Ali Ekber Asiltürk, BİLSAM Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İbrahim Gezer, Merkez üyeleri Mikail Özkaya, İsa Akgül, Berkant Gezer ve Murat Aşan, il genel meclis üyeleriyle bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.
     Kaymakamlığın da desteklediği çalıştayda, ilçenin öncü sektörleri, gelişim eksenleri, yatırım imkanları, potansiyel zenginlikleri, sorunları ve proje teklifleri ele alındı.
     BİLSAM Yönetim Kurulu Başkanı Gezer, BİLSAMın çalışmaları hakkında katılımcılara bilgi verdi. Gezer, çalıştaylarla ilçelerin sorunlarını tespit etmek, sorunlara yönelik çözüm önerileri ortaya koymak, durum tespiti ve analiz yapmak ve kurumlara yardımcı olmayı amaçladıklarını vurguladı.
     Kaymakam Oktay da çalıştayın Arguvanın potansiyellerini ve gelecek stratejilerini tespit etmek adına önemli olduğunu kaydetti.
    
     Muhabir: Ramazan Taştaş
     Yayıncı: Tuba Karahan
<< Önceki Haber Arguvan İlçesinin vizyonu masaya yatırıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER