Arınç, ITB 2013de Ankara standını ziyaret

Arınç, ITB 2013de Ankara standını ziyaret etti -Başbakan Yardımcısı Arınç ile Kültür ve Turizm Bakanı Çelik, ITB 2013 Berlin Turizm Fuarında Ankara standını ziyaret etti


ANKARA (A.A) - Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, ITB 2013 Berlin Turizm Fuarında Ankara standını ziyaret etti.
     Ankara Kalkınma Ajansından yapılan yazılı açıklamada, ITB 2013 Berlin Turizm Fuarının ilk gününde Ankara standının yoğun ilgi gördüğü belirtildi.
     Açıklamaya göre, fuarın ilk gününde Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Turizm, Çevre ve Kültür Bakanı Ünal Üstel, Türkiyenin Berlin Büyükelçisi Hüseyin Avni Karslıoğlu ve il valileri ile çok sayıda katılımcı, Ankara standına uğrayarak Ankaradaki turizm faaliyetleri hakkında bilgi aldı.
     Ziyaret sırasında Başbakan Yardımcısı Arınç ve Kültür ve Turizm Bakanı Çelike günün anısına Andezit Taşı üzerine Ankara figürleri işlemeli bir hediye takdim edildi.
     6-10 Mart tarihleri arasında açık kalacak fuara, uluslararası düzeyde Ankaranın tanıtımını yapmak için, Ankara Valiliği öncülüğünde aralarında İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, İl Özel İdaresi, Ankara Kalkınma Ajansı, Ankara Ticaret Odası, TKDK Ankara İl Koordinatörlüğü, ilçe belediyeleri ve sektör temsilcilerinden oluşan geniş bir heyet katılıyor.
    
     Muhabir: Hüseyin Demir
     Yayıncı: Hamdi Ateş
<< Önceki Haber Arınç, ITB 2013de Ankara standını ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER