Artsam Eğitim Kurumlarından kişisel eğitim

Artsam Eğitim Kurumlarından kişisel eğitim


KASTAMONU (A.A) - Artsam Eğitim Kurumları Genel Müdürü Gamze Eser, öğrencilere özel materyallerle kişisel eğitim verdiklerini bildirdi.
     Artsam Eğitim Kurumları toplantı salonunda gerçekleşen bilgilendirme toplantısına, Artsam Eğitim Kurumları Genel Müdürü Gamze Eser, Genel Koordinatör Aslıhan Karaosmanoğlu ve İngilizce öğretmeni Kamil Yirmibeşoğlu katıldı.
     Eser, Artsam Eğitim Kurumlarının eğitim, öğretim, yabancı dil, sanatsal, sportif ve bilimsel faaliyetler, beceri kazanma, kişisel gelişim ve psikolojik destek konularında hizmet veren bir oluşum olduğunu söyledi.
     Psikologlar ve Psikiyatristler Derneği Kastamonu Temsilciği ile işbirliği yaparak dönemsel testlerle çocukların gelişimini bilimsel ölçütlere göre değerlendiriklerini vurgulayan Eser, şunları kaydetti:
     Öğrencilere görsel, işitsel ve kinestetik algılarına özel materyallerle kişisel eğitim vererek, gerek başarı düzeylerini artırmayı, gerekse kişisel gelişimlerine katkı sağlamayı hedefliyoruz. Ar-Ge birimlerimiz dünyada ve ülkemizde eğitim konusundaki gelişmeleri yakından izlemekte, eğitim teknolojisinin tüm olanaklarını kurumlarımıza adapte ederek eğitim kalitemizi yükseltmeye çalışmaktadır.
    
     Muhabir: Esra Karamuk
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Artsam Eğitim Kurumlarından kişisel eğitim Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER