İÇDAŞ başarılı güreşçileri ödüllendirdi

İÇDAŞ başarılı güreşçileri ödüllendirdi


ÇANAKKALE (A.A) - İÇDAŞ, grekoromen stilde takım halinde Çanakkale il birincisi olan Hamdibey Ticaret Meslek Lisesi güreş takımını, İzmirde düzenlenen müsabakalarda elde ettiği başarılardan dolayı ödüllendirdi.
     İÇDAŞ temsilcisi Şerif Mutlu, güreş takımına, 80 takım eşofman, 50 takım yağmurluk, 10 takım güreş mayosu ile 7 takım güreş ayakkabısı hediye etti.
     Okul Müdürü Tahsin Ergün, yaptığı açıklamada, beden eğitimi öğretmenleri Ali Bato ve Fevzi Kafalının çalıştırdığı güreş takımının, Çanakkale Liseler arası güreş müsabakalarında grekoromen stilde takım halinde gençler ve yıldızlar kategorisinde il birincisi olduğunu söyledi.
     Takımın daha sonra İzmirde düzenlenen grup müsabakalarda takım halinde 24 il içerisinde 6ıncı olduğunu belirten Ergün, Burak Aşar ve Emre Sölüm ise bireysel olarak dereceye girerek, 8-10 Mart tarihleri arasında Bursada yapılacak olan Türkiye şampiyonasına gitmeye hak kazandılar. 13-15 Mart tarihleri arasında Manisada yapılacak olan yıldızlar kategorisi grup yarışmalarına ise Recep İldirir, Onur Bağcı ve Melih Karaca katılacak dedi.
    
     Muhabir : Serten Akkaya / Fikriye Susam Uyar
     Yayıncı : Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber İÇDAŞ başarılı güreşçileri ödüllendirdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER