Artvinde, Av Koruma Toplantısı gerçekleştirildi

Artvinde, Av Koruma Toplantısı gerçekleştirildi


ARTVİN (A.A) - Artvinde, Av Koruma Toplantısı gerçekleştirildi.
     Artvin Jandarma Komutanlığında yapılan toplantıya, Artvin merkez ve ilçe jandarma karakol komutanları ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü Av Yönetimi Daire Başkanı Cemal Akcan, Doğa Koruma ve Milli Parklar 12. Bölge Müdürü Yardımcısı Cüneyt Aloğlu, Av Yönetimi Daire Başkanlığı Koruma ve Kontrol Şube Müdürü Sebati Nur Akbaş, Doğa Koruma Milli Parklar Artvin Şube Müdürü Faruk Bucak ile Artvin Av ve Yaban Hayatı Mühendisi Yunus Aydemir katıldı.
     Sürdürülebilir av ve yaban hayatı ile doğa koruma çalışmaları kapsamında usulsüz avlanmalara karşı yapılan koruma ve kontrol faaliyetlerine katkı sağlanması amacıyla düzenlenen toplantıda, Doğa Koruma ve Milli Parklar Artvin Şube Müdürü Faruk Bucak, Artvindeki yaban hayatının genel durumu ve yapılan faaliyetleri anlattı.
     Daha sonra, Koruma Kontrol Şube Müdürü Sebati Nur Akbaş tarafından avcılıkla ilgili mevzuat, denetim, suç ve kabahat konusunu oluşturulan fiiller, tutanak düzenleme ve izlenecek prosedür ile ilgili bilgiler aktarıldı.
     Orman teşkilatı mensuplarının gerekli koruma ve kollamayı yaptığını belirten Daire Başkanı Cemal Akcan, tüm vatandaşların av ve yaban hayatının korunmasına yardımcı olunması gerektiğini vurgulayarak, doğa koruma çalışma faaliyetlerine katılan jandarma teşkilatına teşekkür etti.
    
     Muhabir: Bayram Sarayoğlu
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Artvinde, Av Koruma Toplantısı gerçekleştirildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER