Artvin Emniyet Müdürlüğünün çalışmaları

Artvin Emniyet Müdürlüğünün çalışmaları


ARTVİN (A.A) - Arhavi ve Hopa ilçelerinde yurda kaçak yollardan sokulduğu tespit edilen sigara, içki, et ve oto parçası ele geçirildi.
     Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince kaçakçılık faaliyetlerini önlemeye yönelik Arhavi ilçesinde bir yolcu otobüsünde, yolcuların üzerinde ve valizlerinde arama yapıldığı belirtildi.
     Aramada, gümrük kaçağı bin 884 paket sigara ve 26 şişe içki ele geçirildiği ifade edilen açıklamada, olayla ilgili 5i yabancı uyruklu toplam 8 kişi hakkında yasal işlem yapıldığı kaydedildi.
     Hopa ilçesinde yapılan çalışmalarda ise bir araçta 4 adet oto parçası, bir iş yerinin depo kısmında bin 220 litre, otobüs deposunda 290 litre olmak üzere bin 510 litre gümrük kaçağı akaryakıt, bir araçta 178 kilo gümrük kaçağı et, iki kadına ait poşetlerde 119 paket, bir yolcu otobüsünde 250 paket olmak toplam 369 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildiği belirtilen açıklamada, olayla ilgili 2si yabancı uyruklu olmak üzere 8 kişi hakkında yasal işlem yapıldığı bildirildi.
    
     Muhabir: Bayram Sarayoğlu
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Artvin Emniyet Müdürlüğünün çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER