Asfaltta hedefe ulaşıldı

Asfaltta hedefe ulaşıldı


KONYA (A.A) - İl Özel İdaresi Altyapı ve Ulaşım Daire Başkanı Ramazan Şevik, 2012 yılı için hedefledikleri programa ulaştıklarını bildirdi.
     Şevik, yazılı açıklamasında, Konya İl Genel Meclisine, Ekim ayı toplantılarının 4. birleşiminde asfalt, yama, stabilize çalışmaları ve içme suyu projeleri hakkında bilgi verdiğini belirtti.
     Ayrılan bütçenin önemli bir kısmını asfalt çalışmalarına ayırdıklarına değinen Şevik, Bu yıl 595 kilometre yol asfaltladık. Hızlı tren çalışmalarında bozulan yolları da yaparak bu yılki asfalt programına ulaştık. Bütçemizdeki paranın tamamını harcayarak, sezonu kapattık ifadelerini kullandı.
     Şevik, bu yıl gerçekleştirdikleri çalışmalarda en büyük sıkıntıyı yamada yaşadıklarını vurgulayarak, asfalt sezonunun kapanmasının ardından ekipleri yama yapmaya yönlendirdiklerini aktardı.
     Konya İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi ise bu yıl yapılan ihalelerde titiz davranıldığının altını çizdi.
     Su gitmemiş, asfaltı yapılmamış köyümüz kalmayacak, köylümüzün ayağı çamurdan kurtulacak sloganıyla yola çıktıklarını ifade eden Selvi, Bu yolda hedefimize ulaştığımızı görmek, çalışma azmimizi artırıyor ifadelerine yer verdi.
    
     Muhabir: İbrahim Yozoğlu
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Asfaltta hedefe ulaşıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER