Aşıklar Köprüsündeki cinayet davası

Aşıklar Köprüsündeki cinayet davası -Kastamonuda bıçaklı kavgada bir kişinin öldürülmesine ilişkin dava başladı -Tutuklu sanık G.A: -4 kişi bana dalınca bende, üzerimde bulunan bıçağı çıkarıp, bir kaç kez salladım. Emr


KASTAMONU (A.A) - Kastamonuda bıçaklı kavgada bir kişinin öldürülmesine ilişkin dava başladı.
     Kastamonu Ağır Ceza Mahkemesinde, 4 ay önce Azdavay ilçesinde meydana gelen bıçaklı saldırıya ilişkin davaya, tutuklu sanık G.A, öldürülen Emre Pirci(18)nin babası ve arkadaşı Yalçın Alifakiroğlu, Batuhan Akarsu ve taraf avukatları katıldı.
     Kastamonu E Tipi Kapalı Cezaevinde tutuklu bulunan G.A. duruşmada yaptığı açıklamada, kavga esnasında bıçakla yaraladığı Emre Pirci(19)nin olay öncesinde üzerine arabayı sürerek tahrikte bulunduğunu ileri sürdü.
     G.A, Azdavay ilçesinde bulunan Aşıklar Köprüsünde içkili bir şekilde Batuhan Akarsu ile dolaştığı sırada tuvalete girdiğini, olay yerinden geçen Emre Demirci ile tuvaletten çıktıktan sonra tartıştığını belirterek, Emre bana küfürler savurdu, bende kendisine okul kazandığımı, benimle uğraşma diyerek olay yerinden uzaklaştım. Daha sonra arkamdan gelerek boynuma vurdu ifadelerini kullandı.
     G.A boynuna yumruk yeyip yere düşünce, Demirci ile arkadaşlarının tekmelediğini belirterek, 4 kişi bana dalınca bende, üzerimde bulunan bıçağı çıkarıp, bir kaç kez salladım. Emre üzerime gelince bıçağı ona sapladım. Daha sonra olay yerinden kaçtım. Pişmanım diye konuştu.
     Batuhan Akarsu da olay günü G.Ayla birlikte olduğunu, kendisinin olayla bir ilgisinin olmadığını ifade ederek, G.Ayla gezerken içkili vaziyetteydi ve bana da içki içme teklifinde bulundu. Teklifi kabul etmedim. Kavga öncesinde aralarında geçen hernagi bir konuşmanın olup olmadığını bilmiyorum. G.A. tuvaletten çıktıktan sonra Emre Pirci ile kavga etmeye başladılar. Onlar kavga etmeye başlatınca, olay yerinden kaçtım ifadelerini kullandı.
     Yalçın Alifakiroğlu ise, G.Anın içkili vaziyette olduğundan dolayı, kavgayı başlattığını belirterek, ilk yumruğu G.Anın attığını ileri sürdü.
     Mahkeme heyeti, duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.
    
     -Olay
    
     Azdavay Aşıklar Köprüsü yakınlarında çıkan kavgada G.Anın kavga esnasında bıçakla yaralanan Emre Pirci(19) hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirmişti.
     Zanlı G.A(19) ise Azdavay İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalanarak adliyeye sevk edilmişti.
    
     Muhabir: Özkan Beyer
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Aşıklar Köprüsündeki cinayet davası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER