Atatürkün Kastamonuya gelişi

Atatürkün Kastamonuya gelişi -Mustafa Kemal Atatürkün Kastamonuya gelişi, Şapka ve Kıyafet İnkılabının 87. yılı etkinlikleri kapsamında, 23. Geleneksel Atatürk ve İstiklal Kupası Kastamonu At Yarışları yapıldı (Fotoğ


KASTAMONU (A.A) - Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürkün Kastamonuya gelişi, Şapka ve Kıyafet İnkılabının 87. yıldönümü etkinlikleri kapsamında 23. Geleneksel Atatürk ve İstiklal Kupası Kastamonu At Yarışları düzenlendi.
     Uzunyazı Havaalanı mevkisinde yapılan yarışlara vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Yarışları Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, İl Jandarma Komutanı Albay Mehmet Tevfik Anzerlioğlu da izledi.
     Etkinlikte yarışa katılım ücretine itiraz edilmesi sonucu tartışmalar yaşandı.
     Adnan Özkömürcü adlı at sahibinin Vali Bektaş ile konuşmak istemesi ve diğer katılımcıların da itirazları sonucu kayıt ücreti kaldırıldı.
     12 farklı kategoride düzenlenen şarışlarda dereceye girenlere kupa ile çeşitli hediyeler verildi.
    
     -Türk Yıldızlarının gösterisi-
    
     Büyük Önder Atatürkün Kastamonuya gelişi, Şapka ve Kıyafet İnkılabının 87. yıldönümü kapsamında düzenlenen 23. Geleneksel Atatürk ve İstiklal Kupası Kastamonu At yarışları öncesinde Türk Hava Kuvvetlerinin akrobasi timi Türk Yıldızları gösteri gerçekleştirdi.
     Uçakların yaptığı zor manevralar izleyicilerden alkış aldı.
    
     Muhabir: Mustafa Gökceoğlu-Esra Karamuk / Ferdi Akıllı / Ömer Hakan Kibar
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Atatürkün Kastamonuya gelişi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER