Atatürkün manevi kızı Adatepenin vefatı

Atatürkün manevi kızı Adatepenin vefatı -Akyazı Belediye Başkanı Yazıcı: -Ülkemizin kurucusu Atatürkün manevi kızını kaybetmenin derin bir üzüntüsü var üzerimizde


SAKARYA (A.A) - Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, Akyazı ilçesi TEM Otoyolunda geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitiren Atatürkün manevi kızı Ülkü Adatepeyi kaybetmenin derin üzüntüsü içinde olduklarını söyledi.
     Kazanın ardından Adatepenin cenazesinin kaldırıldığı Akyazı Devlet Hastanesine gelerek yetkililerden bilgi alan Yazıcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, cenazenin alınması için Adatepenin yakınlarını beklediklerini bildirdi.
     Ülkemizin kurucusu Atatürkün manevi kızını kaybetmenin derin bir üzüntüsü var üzerimizde diyen Yazıcı, aynı kazada yaralanan Emin Öke Adatepeye başsağlığı diledi.
    
     -Ses sanatçısı Bora Gencer-
    
     Hastaneye gelen ses sanatçısı Bora Gencer ise Ülkü Adatepenin aile dostu olduğunu belirterek, Atatürkün manevi evladını kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.
     Kendi annesini de trafik kazasında kaybettiğini anlatan Gencer, Böyle bir insanın ölümünü duyduktan sonra hastanenin dolup taşması gerekiyordu. Annemi de trafik kazasında kaybetmiştim, Allah rahmet eylesin. Bu acının nasıl bir şey olduğunu iyi bilirim. Görevimizi yapmaya geldik diye konuştu.
     Gencer, Adatepenin cenazesinin yakınları tarafından yarın hastane morgundan alınacağını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Çağrı Turgut
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Atatürkün manevi kızı Adatepenin vefatı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER