Atıl durumdaki Eftenia Otel

Atıl durumdaki Eftenia Otel -Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müşaviri Ünal: Hep birlikte burayı yeniden halka kazandıracağız


DÜZCE (A.A) - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müşaviri Cumhur Ünal, Düzce Valisi Adnan Yılmazla atıl durumdaki Eftenia Otelde inceleme yaptı.
     Ünal ve Yılmaz, otelin durumu hakkında bilgi alarak nasıl değerlendirilebileceği konusunda görüş alışverişinde bulundu.
     Ünal, gazetecilere yaptığı açıklamada, otelin güzel bir mevkide bulunduğunu fakat atıl durumda olmasının üzüntü verdiğini ifade ederek, Düzcede böyle bir yerin olduğunu tanıtarak duyuracağız. Otel oldukça iyi durumda dedi.
     Otelin tadilat ve boya-badana işleriyle kullanılabilir hale gelebileceğine dikkati çeken Ünal, Hep birlikte burayı yeniden halka kazandıracağız. Destek olmak için buraya geldik ve incelemelerimizi gerçekleştirdik şeklinde konuştu.
     Bu yatırımı bir şekilde değerlendirilmemiz gerekiyor diyen Vali Yılmaz ise Düzcenin göz bebeği olan bu otelin birileri tarafından değerlendirilmesi için çaba harcıyoruz. Mutlaka buraya bir yatırımcı getirmemiz gerekiyor. İnşallah en kısa zamanda bu işi çözeceğiz ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Barış Zengin / Ömer Ürer
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Atıl durumdaki Eftenia Otel Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER