Atletizm

Atletizm -Üsküdar Belediyesinin düzenlediği Üsküdar Enlerini Arıyor yarışmasının finalleri yapıldı


İSTANBUL (A.A) - Üsküdar Belediyesinin, Toplumda Sporu Tabana Yayma ve Geliştirme Projesi kapsamında Üsküdar ilçesinde bulunan ilkokullar arasında düzenlenen Üsküdar Enlerini Arıyor atletizm yarışmasının finalleri yapıldı.
     Burhan Felek Spor Kompleksi 50. Yıl Voleybol Salonunda düzenlenen yarışmaları Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Numan Güzey, Üsküdar Milli Eğitim İlçe Müdürü İlyas Tekin ve olimpiyat şampiyonu milli atlet Aslı Çakır Alptekin de izledi.
     Üsküdardaki 64 ilkokuldan elemeler sonuncu finale kalan yaklaşık 500 minik sporcunun katıldığı yarışmada dereceye giren sporcuların özel olarak yetiştirileceği ifade edildi.
     Yarışmalardan sonra konuşan Numan Güzey, Üsküdar Belediyesini kutlayarak, İnşallah, yıllardır sürdürülen bu tür organizasyonların içinden, uluslararası dev şampiyonalarda Türkiyemizi başarıyla temsil edecek, ay-yıldızlı bayrağımızı gururla dalgalandıracaktır. Bütün Türk spor teşkilatı olarak, 2016 ve 2020 Olimpiyat Oyunlarında Türk sporcularını kürsünün zirvesinde görmek en büyük hedefimizdir ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Erkan Tiryaki / Çetin Arslancan
     Yayıncı: Ersin Şiyhan

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER