AK Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can:

AK Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can: -Kadının önünü açan yönetim anlayışına sahip bir AK Parti iktidarı var


ESKİŞEHİR (A.A) - AK Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can, Kadının önünü açan yönetim anlayışına sahip, bir AK Parti iktidarı var dedi.
     Can, yaptığı yazılı açıklamada, Sarıcakayada kadınlar için düzenlenen etkinliğe katıldıklarını belirterek, Girişimci ruhu ve çalışma azmiyle her zaman bizleri gururlandıran Sarıcakayalı kadınlarımız herkese örnek olmalı ifadesini kullandı.
     Kadının önünü açan yönetim anlayışına sahip bir AK Parti iktidarı var diyen Can, şunları kaydetti:
     Bir zamanlar sosyal hayatın içinde yer almak için kendi imkanlarıyla çok az bir mesafe kat edebilen kadınlarımız, bugün devletin desteği ve kendi öz güveniyle hak ettiği yere hızla yükseliyor. Sarıcakayada bunun en somut örneği. Kadınlarımız kendi içinde bir olduktan sonra aşamayacakları hiçbir engel giremeyecekleri hiçbir kapı kalmayacak.
     Etkinlikte konuşan Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı da, kadınlar için KOSGEB destekli girişimcilik kursu açtıklarını hatırlattı.
     Kurslarda eğitim gören kadınların iş hayatında başarılı bir performans sergilediklerini belirten Sakallı, Sarıcakayalı kadınların da bu kurslara katılabileceğini kaydederek, Kadınlarımız için her türlü hizmeti vermeye hazırız dedi.
    
     Muhabir: Yıldız Gündoğmuş
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber AK Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER